AFTER-SKI & NATTKLUBB

BAREN

Baren på Restaurang HovÄrken by BankOmat blickar ut över det vackra HovÄrksberget. Här kan du njuta av vårt breda utbud av öl och vin, eller prova en av våra välkomponerade drinkar samtidigt som du tittar på det fina berget eller de skidåkare som glider förbi.

Våra bartenders blandar vinterns drinkar för dig och ditt sällskap. Drinkmeny består av olika blandningar av spritsorter och ingredienser som ger färgstarka drinkar med härliga smaker.

AFTER-SKI

Vi satsar hårt på vår Afterski där vi kör lite extra mycket under högsäsongen. Vi Växlar Liveband, trubadurer och olika happenings med våra samarbets-partners under säsongens gång. Vi har ett veckoschema där vi varje vecka berättar vad som händer på afterskin.

Vid fint väder drar vi även igång afterski på vår solterrass där det även kommer finnas tillgång till att äta något ny grillat från vår utomhusgrill.

Vintern 2014 spelade Barbados, Emil & Erik, Doggedoggelito, Hack i skivan, Josef , Mari Gold, Patrics Combo och flera andra artister.

NATTKLUBB

Vi har Lofsdalens största och bästa nattklubb. Vi har bjudit in välkända DJ:s från hela Sverige för att spela under utvalda helger. Vi har samarbete med Coca Cola och Burns, som kör ett koncept som heter Burn studios där Avici är deras frontnamn. De skickar upp duktiga och lovande DJ:s som spelar under kvällen samtidigt som coca cola och burn har massa med aktiviteter.

Restaurang Hovärken
Högbäcksvägen 3
840 85 Lofsdalen
T: 0680-553 20
E: info@hovarken.se

VECKOPROGRAM

Hittar ni på vår Facebooksida